Age summun

Verjong uw uitstraling

GUINOT, de expert in anti-ageing huidverzorging, heeft Age Summum gecreëerd, een schoonheidsbehandeling die technologie en exclusieve bewegingen combineert voor zichtbare resultaten bij tekenen van veroudering.

De Age Summum Treatment begint met de toepassing van Gommage Dermabrasion. Dit exfolieringsproces met actieve micropartikeltjes maakt de huid vrij van dode huidcellen waardoor er nieuwe cellen kunnen ontstaan. Zelfs met alleen deze eerste behandelstap ziet de huid er gladder en jeugdiger uit.

Met behulp van krachtige werkstoffen ziet de huid er direct jonger uit.
De schoonheidsspecialiste brengt het Regenerating Sérum Age Summum aan dat een complex van 56 werkzame stoffen en een hoge concentratie zuivere vitamine C bevat. Deze uniek componenten worden in ziekenhuizen gebruikt om de celactiviteit te stimuleren en een nieuwe huid te regeneren.

De behandeling wordt voorgezet met een anti-ageing massage bestaande uit 15 exclusieve bewegingen en de toepassing van Sérum Age Summum, verrijkt met hyaluronzuur, om het weefsel te verstevigen en spanningsverlies tegen te gaan.

De Age Summum Treatment wordt afgesloten met het aanbrengen van het Masque Age Summum, met daarin Pro-Collageen. De huid ziet er direct steviger uit.

Aan het einde van de behandeling is de huid zichtbaar jeugdiger en worden de tekenen van veroudering tot een minimum beperkt

Gommage dermabrasion

De schoonheidsspecialist brengt de Gommage Dermabrasion aan op het gezicht en de hals. Door de dode huidcellen te verwijderen en nieuwe cellen te laten verschijnen ziet de huid er jeugdiger uit.

Anti-ageing massage

De 15 exclusieve bewegingen van de anti-ageing massage zorgen dat de huid de krachtige ingrediënten in de crème, verrijkt met de hyaluronzuur en DNA, opneemt. De huid ziet er steviger en jeugdiger uit.

Pro-collageen masker

Aan het einde van de behandeling brengt de schoonheidsspecialiste het waardevolle Masque Age Summum aan, verrijkt met Pro-collageen om de jeugdige uitstraling te herstellen.