Firming Treatment

Lift Summum

Een ‘liftende’ behandeling voor ieder aandachtsgebied
De Lift Summum behandeling is een ‘liftende’ behandeling die de gebieden die verlies van stevigheid ervaren aanpakt. Het combineert deskundige massagebewegingen met hoogwaardige actief verstevigende bestanddelen, waardoor een onmiddellijk en zichtbaar ‘lifting-effect wordt bereikt. De actieve bestanddelen van de behandeling helpen de huid haar stevigheid herstellen.

Verzacht, herstelt en verstevigt
De schoonheidsspecialiste begint de behandeling met een exfoliate, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en er nieuwe cellen ontstaan. Vervolgens doet de schoonheidsspecialiste de 15 „Lifting”-Massage Bewegingen.

De behandeling gaat verder met het aanbrengen van de Anti-Wrinkle Filler in de groeve van elke rimpel in het gezicht en de decolleté gebied. De specifieke applicatortip is ontworpen om druk- en massagebewegingen uit te voeren die het weefsel egaliseren en de huid gladstrijken via een niet-invasieve methode.

Aan het einde van de behandeling worden specifieke maskers aangevbracht – één voor het gezicht en een andere voor de decolleté die het verstevigende effect compleet maken.

Aan het einde van de behandeling diet de huid er direct steviger en ‘gelift’ uit. De gezichtscontour zit meer gedefinieerd en de huid van de decolleté ziet er egaler uit.

“Liftende techniek”

Een serie van 15 liftende massage bewegingen wordt uitgevoerd met een serum dat hoge concentratie aan verstevigende werkstoffen bevat om de huid weer stevig te maken.

Anti-wrinkle filler

Wanneer deze wordt aangebracht ‘in’ de rimpel, zorgde deze voor een opvullend effect dankzij het actieve ingredient hyaluronzuur.

Specifieke maskers

De schoonheidspecialiste brengt 2 maskers aan:
Een sheet masker op het gezicht en een crème masker op de decolleté. De unieke formules bevatten actieve ingrediënten die zorgen voor een verstevigend en liftend effect.