“Lifting” eye care

Eye lift met Masque Yeux Age Logic

De behandeling die de oogcontour zichtbaar revitaliseert
 Tekenen van veroudering en vermoeidheid beginnen bij de oogcontour te verschijnen: verslapte oogleden, rimpels, wallen en donkere kringen. De Eye Lift Treatment vermindert tekenen van veroudering en vermoeidheid met een exclusieve methode: spierstimulatie op de oogcontour.

Vermindert tekenen van veroudering en vermoeidheid
De behandeling begint met een drainerende massage die de microcirculatie stimuleert en donkere kringen en wallen vermindert. Vervolgens richt de stimulatie zich op het gebied van de oogcontour, wat de ogen onmiddellijk ‘lift’ en verjongt. Oogleden worden verstevigd en gelift, rimpels worden geminimaliseerd en donkere kringen worden gereduceerd. Tot slot wordt Masque Yeux Age Logic aangebracht, die waardevolle anti-ageing werkstoffen naar het hart van de cellen brengt.  Aan het einde van de behandeling zijn de ogen verfrist en zichtbaar jeugdiger.

Oogcontour massage

Deze massage bestaat uit 10 bewegingen die speciaal ontwikkeld zijn voor deze delicate zone, om de oogcontour te ontgiften en te verstevigen.

Spierstimulatie op de oogcontour

Spierstimulatie werkt op de spieren van de oogcontour, ontspant de gelaatstrekken en maakt wallen en donkere kringen minder zichtbaar.

Oogcontour masker

Aan het einde van de behandeling brengt de schoonheidsspecialiste Masque Yeux Age Logic aan. Dit exclusieve vleesmasker van GUINOT maakt rimpels tussen en rond om de ogen glad en verjongt en verfrist de oogcontour.