Hydradermie lift

Instant ‘lifting’ treatment

Deze behandeling ’tilt’ de contouren op en definieert de gezichtscontour in slechts 1 uur.
Naarmate we ouder worden, worden de spieren minder gebruikt, verliest de huid haar stevigheid en verliest de gezichtscontour haar vorm. Manuele ‘liftende’ behandelingen werken in op de structuur van de huid door het te herstellen van de epidermis en het verstevigen van de dermis

Spierstimulatie in het gezicht
De Hydradermie Lift behandeling werkt diep in de huid en gebruikt Anti-Ageing drainage en gezichtsspierstimulatie om de huid te ‘liften’ en te verfijnen. In slechts enkele minuten ziet het gezicht er jonger en zichtbaar gelift uit.

De behandeling eindigt met een Ontspannende Massage waarbij waardevolle werkstoffen vrijkomen die helpen de huid weer te verstevigen. Een haalbaar alternatief voor de cosmetische geneeskunde; de Hydradermie Lift behandeling ‘lift’ de huid zichtbaar en herstelt de gezichtscontour.

Anti-Age Drainage

De schoonheidsspecialiste voert met behulp van de elektroden drainerende bewegingen uit en helpt zo de spanning te verlichten, de microcirculatie van de huid te verbeteren en het uiterlijk van de huid te verfijnen.

Spierstimulatie

Spierstimulatie werkt specifiek om de spanning te verbeteren en helpt de gezichtsspieren te ‘liften’ tegen het einde van de behandeling.

Ontspannende massage en serum

De schoonheidsspecialiste voert de massage uit aan het einde van de behandeling om de onderhuidse microcirculatie te helpen te verbeteren en te zorgen voor ontspanning. De huid ziet er steviger en veerkrachtiger uit.