Hydradermie

Behandelingen volgens schoonheidsdoelstelling

Deze exclusieve GUINOT-behandeling heeft spectaculaire resultaten in het herstellen van een mooie en gezonde huid. Voorafgaand aan de behandeling voert uw schoonheidsspecialiste een consultatie uit om uw schoonheidsdoelstellingen te definiëren en uw behandeling te personaliseren.

Er zijn 7 soorten Hydradermie behandelingen:

  • Gedehydreerd
  • Droog
  • Rijp
  • Gevoelig
  • Vet
  • Pigmentatie
  • Voorbereiding op blootstelling aan de zon

Een zichtbaar jongere huid

De celactiviteit neemt af naarmate we ouder worden. Als de cellen geen energie hebben, planten ze zich langzamer voort, vertraagt de synthese van elastische vezels en treden de eerste tekenen van veroudering op. Deze gepatenteerde behandelingsmethode verjongt het uiterlijk van de huid door het herstel van de cellulaire energie van de huid.

Het unieke ioniestatieproces maakt een snelle opname van de actieve bestanddelen mogelijk voor een uitzonderlijke doeltreffendheid. De hydradermie behandeling eindigt met een ontspannende massage die het gezicht rust geeft en de huid laat stralen. Als mogelijk alternatief voor de cosmetische geneeskunde verjongt de Hydradermie behandeling de huid zichtbaar.

Anti-Age Drainage

De schoonheidsspecialiste voert met behulp van de elektroden drainerende bewegingen uit en helpt zo de spanning te verlichten, de microcirculatie van de huid te verbeteren en het uiterlijk van de huid te verfijnen.

Spierstimulatie

Spierstimulatie werkt specifiek om de spanning te verbeteren en helpt de gezichtsspieren te ‘liften’ tegen het einde van de behandeling.

Ontspannende massage en serum

De schoonheidsspecialiste voert de massage uit aan het einde van de behandeling om de onderhuidse microcirculatie te helpen te verbeteren en te zorgen voor ontspanning. De huid ziet er steviger en veerkrachtiger uit.